И на! Ф сельсавет вам телег Рам Ш!

Вобщым, вщымЛят
Вас вжэ ж улад,
Колы ты Пан
Да на профан.

Мы от но шо
Всталы й за й стол ж:
Гоп! телефонь сиг с тронк! Да ззиж яйцо вш!
Шо бо хахТел ты шэ но, дек.

Ныц ны нада
Ны допыТаты
А ны у Тата! Дай но ж шкварКУ СЬ.
И вот - ножэм-швайко пуд саму вам Чашу!

Ныма ж
Мобильника в падлы!
Velcom an die Tafell! Ныхто ж ны здрыгнэ в заразый,
Ек з бабо ш гухТагРыкШ. -

А в Вас шо, е й Ангел?!


Рецензии