КоКа-КОли

Хочу КОКА_КОЛИ!!!!
ЇЇ не покину ніколи :)
Забудь неприємності і
 каблуки незручні.. просто присядем і
        бухнемо Коли - Миколо :)))
  Сіжу ) болтаю.. купую .. махаю.. терплю.. і вивчаю..
...бухаю :) - не бухаю... кохаю.. не кохаю..
 
  І ніколи - це все без КоКа-коли?!!...

  No StreSS!!! ).. туц-туц ..

  (Laurent Wolf – No Stress)


Рецензии