Ах, клебановичы! Ах вы ш миниср!

- Да. А дэ корабли б?.. -
Да ны губылы ж ныдэ, никали й... -
А ни калийных солив ш.

В Ад! Да да Ада В!
Василь Курку силь!
Вот как вас вадКакСць абСцим п.

...Ну, и чаво б ты ля нам прыдЛажыв п?
А! прыдикат?
Прыдим с кат!

Вот! на картины инжир ж!
А трэба б Дрыжын.
Ну, да шоб дрыжыкы ф спинк. Ек там ву Инкы з Горбыль.
Гэта ж мы сайты аткрымш.
Бачыш? О! Хы!..


Рецензии