Сни

Дійсно важко водночас зрозуміти, що траплається між людьми. Загалом якась іскра між них проходить і вони одмовчуються , ховають погляд і всіми силами намагаються довести, що все як звичайно. Це таак смішно зі сторони виглядає. Щось на кшталт :" Я туди де він не піду" або навпаки "Пішли туди-то й туди-то, там вона, але між нами ж нічого нема, чого боятися".
Смішні ситуації. Хоча й людей зрозуміти можна. Вони жили собі, існували, скажімо так. Харчувались, дихали, нормально собі гуляли, бовталися незрозуміло де. Аж раптом хоп-іскра. Еге-ж..Доводиться ділити свою постіль з кимось іншим. Ні, не в тому грубому значенні про яке зараз всі подумали. ні. Ділити - означає засинати й просинатися з думкою про того, з ким зв`язала іскра.
Зв`язок через сни. Він поєднує непоєднане. І спочатку той зв`язок напружує, хочеться прохати Господа Бога (так, він раптово починає існувати) про те, щоб він лишив взагалі такої необхідності-спати. Але ні. Іскра так просто не покине. Для неї Господь не стає існувати раптово. Є лише ви. Проходить час і ти вже благаєш послати меседж через сон. Ось ти вже ділиш власну постіль з іншим. Ти ніби розчиняєшся в його почуттях ,відчуваєш пробудження. До останнього нікому не хочеться вірити в те, що доведеться втратити свою свободу (хоча насправді її вже втратили:) З цього моменту ви живете , поєднані дивною іскрою, в яку на почтаку не вірилии. Ви невіддільні одне від одного. Здавалося б..і не разом, але просинаєтесь в одному місці...


Рецензии