***
Коли невдача переслідує тебе,
Зупинися й відсіч дай ти їй.
Ти не дай зламати силу волі у собі.
Не дай поставити себе ти на коліна.
В тобі палає той вогонь,
Що не згасає навіть у потоп.
Ти маєш силу не людської мужності,
І талант в тобі живе весь час.
Ти використовуєш його повсякчас.
Емоції свої тримаєш при собі.
Та не потрібно це робити –
Шкодиш ти собі.
Відпусти ти почуття в політ,
І віднесися у незвідність країв.
Там цікаво і прекрасно,
Можна жити і писати,
І талант твій зацвіте,
Як проліски весною,
Всім радість принесе.
Не ховайся, не мудруй.
І загадки не будуй.
Все спрости ти в цьому світі,
І живи в шалених ритмах.
Свидетельство о публикации №113041910910