SonecHko

Якщо я лише примушу тебе посміхнутись..

Це завже дозволить між хмарок забутись...

Весняне сонечко сміється...
   у вітрі пахне весною
                ...здається.
) Минеться погане...
        та
   й
           добре - минеться.

За ним все чудове..
                отими зміїними стежками
 і днями
            прекрасними..
                такими...
    зі мною пройдеться..

P.S. А хмарки чудові, та ніжні - як теплий вологий сніг.
     Струмочок природного щастя за ними слідом побіг!!!


Рецензии