Розовi чобiтки

Мабуть я пiду до рiчки,
Там багато є водички,
Там лелеки ходять,
Мабуть рибку ловлять.

П.Р.
Розовi чобiтки купила менi мама,
Подивiться ви на мене, яка я в них гарна.
Розовi чобiтки- хочу в них ходити.
I до хати не пiду, хоч i вiє вiтер.

Як не пустиш утечу,
Хоч i нiжки намочу.
Там є лебiдь гарний.
Йди зi мною мамо!
П.в.
Хочу дуже я пiдти,
Мамо, тато вiдпусти,
Там качки гельгочуть,
Я послухать хочу!
П.в.


Рецензии