А у нашому дворi

А У НАШОМУ ДВОРI.
А у нашому дворi снiгу навалило,
Кiт iз хати не виходить, собака щаслива.
Гав, гав,гав,гав,гав.
Покачалась де пiдтав.


А у нашому льоху картоплю затопило
Плаває там жабеня, а колись ходило.
Ква,ква,ква,ква,ква.
Тiльки жабi там лафа.

А на нашому городi рiчка розтеклася,
Замiсть овочiв та ягiд, риба завелася.
Буль, буль, буль, буль,буль
Рибка замiсть бараболь.

А ми у хатинi живемо як свинi?
Води по колiна, бомжi ми понинi.
Опа, опа, опа-па
 Взяли кружки i черпа.

Ось такi нам квiточки на веснi?
Якi ж будуть ягiдки восени.
Ха, ха, ха, ха,ха
Сядем з горя й забуха.


Рецензии