Можливо, сказано вже все
Відчуте все, Життя прожите.
Розтануло усе земне,
Що не давало в Синь злетіти.
Можливо, все уже пройшло,
Що важило і що боліло.
Розсипалось сухим піском,
Що втримати не стало сили.
Можливо, що останній день,
Як крапля, у Життя Людини
Ввійшов і зразу ж розчинивсь, -
Лиш коло на бутті лишилось.
Можливо, що усе-усе,
Що десь, колись могло відчутись,
Уже було, уже пройшло
Через Любов і через Сутність.
10.12.2011
Свидетельство о публикации №113041709336