Як спiвати, коли не спiваeться?
Як радіти, коли не радіється?
Як звучати, коли все ламається?
Як зростити, коли не сіється?
– Загасити – що чадиться смородом,
– Відпустити – що зветься ворогом,
– Залишити – що піниться гонором,
– Пригорнути – що криється соромом.
– Упізнати і вже не цуратися,
– Попросити і не відмовлятися,
– Полюбити й навіки з’єднатися,
– Попрощатись і знов зустрічатися.
30.11.2011
Свидетельство о публикации №113041709263
Марина
Марина Ковалёва 2 17.04.2013 20:52 Заявить о нарушении