Я замальовую туман

Я замальовую туман
Не пензлями, а лиш словами.
Одноманітний білий стан
Повзе осінніми шляхами.

Відтінки світлі в шанобі.
І білим мурзає Природа,
Відбілюючи Білий Світ
Й своїх дітей – подобу Бога.

23.11.2011


Рецензии