Everyone gets a gun

how dare you even fathom limiting gun sales in America?!
Shall a madman run into a kindergarten, every baby gotta have a bulletproof vest
and know how to handle a colt
why should they uselessly spin windup toys
when they can pierce the terrorist without even getting off their toilets
NOT A SINGLE CHILD'S TEAR SHALL FALL!

And if a psycho enters a retirement home
All 90-yr old should get Schmeissers paired with their Alzheimer's
the nutcase's pieces will disperse among IV bags and wheelchairs
you messed with wrong people, boy!

and even if some religious fanatics will encroach upon our most sacred
that is, our sexual minorities
and will try to shoot them all dead, so as to get closer to God
--we shall sell in LGBT sex-shops
Kalashnikovs in the shape of vibrators
nice hemorrhoids medicine complete with cartridges

then star-spangled psychos will get their psychosis cured
they'll sit at home crocheting
and write tearful letters to President Putin
asking for Russian citizenship
since in America fascism has arrived
which spells death for a  normal paranoid


оригинал-- Алекс Гальпер, "Раздать Всем Оружие!"

Как вы только смеете думать об ограничении продажи оружия в Америке?
Если сумасшедший забежит в детский садик
Дадим каждому ребенку по бронежилету
Научим обращаться с кольтами
Зачем им без всякого толку юлу крутить
Продырявят детишки террориста еще у двери
Не вставая с горшка
Да не прольется не одной слезы младенца!

А если псих заскочит в дома престарелых
Раздадим Цилям и Сарам 90-летним с Альтсхаймером по гранотамету
Разорвет чокнутого на куски посередине капельниц и инвалидных колясок
Не на тех нарвался!

Ну а если религиозные фундаменталисты захотят покусится на наше самое святое
На наши любимые сексуальные меньшинства
И захотят их перестрелять чтобы быть ближе к Богу
Давайте продавать в гомосексуксуальных секс-шопах
Автоматы Калашникова в форме вибратора
Лекарства от геммороя вместе с патронами.

И тогда звездно-полосатые психи передумают быть психами
Будут дома заниматься вышиванием
И писать слезные письма президенту России Путину
Чтобы им дали российское гражданство
Потому что в Америке наступил фашизм
И жить нормальному параноику в ней
Стало совсем невозможно.


Рецензии