Я твоя

Твій подих будоражить сон.
Жага у погляді палає, як вогонь,
І ритм сердець несамовито стукотить,
Відлунням, в глиб душі, долинає спів:
Солодкої мелодії й медових снів.

Ти співай, мелодії, мені.
Як поцілунок солоду, даруй любов мені.
Я благати тебе, не стану,
Але й кохати не стомлюсь.

В поривах слави і визнань,
І промахів твоїх,
Я буду поруч, я з тобою,
Бо навіки Я твоя.


Рецензии