Круглоозерка

Там Чорного моря великі простори,
А вітру степному нема перешкод!
Там влітку до ночі рокочуть мотори
І дуже веселий й працьовитий народ!

А ночі які там! Ви бачили ночі?
Коли по дорозі ідеш через степ.
Там зорі яскраві як очі дівочі!
І думки гуляють яскравий вертеп!

Там чисте повітря, чиста земля,
Весна наче пісня і сонячне літо,
Осінні дерева підпалить зоря,
А взимку село білой ковдрою вкрито!

Круглоозеркою місце то зветься!
І не знайти від нудьги кращих лік!
Любов моя пісней над степом проллється,
Юнацтва мого там залишився вік!


Рецензии