***
Ці слова звучать в останнє.
І ця пісня є прощальною.
Незабуду я ніколи,
Ті хвилини непокою.
Як кохали, як страждали,
І про майбутнє, ми не дбали.
Та тоді, ми навіть й гадки ще не мали.
Що останні дні разом кохаємо,
І танцюємо й посмішки даруємо,
Новий день уже святкуємо.
Та цей день віщує бурю,
І нестримний ураган,
Завірюха почуттів – розбурхає океан.
І години щастя, потечуть потоком сліз.
Не можу більше плакати,
Я прошу, пробач, за слабкість,
Розлуки час прийшов, невчасно.
Та остання нота не про це.
Я кохала – це є головне.
Пам'ять в серці не помре,
І вогник віри - житиме.
Свидетельство о публикации №113041600101