Еротичне шоу
Ні сіло, ні встало,
Вовк, лисиця та свиня
В западню попали.
Вовк собі не журиться,
Пристрасть наганяє,
Бо є м'ясо й молодиця -
Що душа бажає!
Лиса ніжиться грайливо,
Теж спасибі долі,
Поряд мужик і м’ясиво
В ямі на приколі.
А свині куди податись,
Аж дві страшні пащі,
Попросилась проспівати -
В пісні згинуть краще.
Надали останнє слово,
Й тут - заверещало!
Люди збіглися навколо
Й звірів пов’язали.
Вовк у регіт, як в кислицю,
Мов щойно з дурдому:
Тримав їжу й молодицю –
Захотів ще й шоу!
*
Коли хочеш все й відразу
Нема гарантії від сказу!
15.04. 2013р., Київ
Свидетельство о публикации №113041504577