Смехотерапия читать тем, кто понимает хохляцкий яз

Просыпаюся с утра,
Телик свий включаю,
Цилый дэнь одна мура,
Сыдю, та скучаю.

Скризь насилье, та розбой,
Пырыключу кнопкы,
Знову тэж само собой,
Вдобавок голи попкы.

Потим сводка, дэ крадуть,
Хто взят на порукы,
Даже слухать, просто жуть,
Як ны сохнуть рукы.

Сердюков с полком дивуль
Оборонку стяпав,
Минсельхоз все звив на нуль,
Миллиарды схапав.

В просвищеньи бурелом,
Як же я ны знала,
Можешь со своим умом
Профессоршой стала.

Сыплються ракеты, мля,
Шо в гаражах собралы,
Гроши, шо дала казна,
Языком злызалы.

В медицине койко-мест
Сократылы в разы,
Мов, канай личиться дэсь
От своей заразы.

До ликарств як пидступыть?
От цен тахикардия,
Чула, будуть всых личить
Смехотерапией.

Ны таблеткы, ны укол,
Прынысуть "Хаханьку",
А то дадуть "Сексобол",
Пидым дружно в баньку.

Всых чиновныкив нысе,
Як с цепи сорвало,
Тянуть за гряныцю все,
И кажуть, шо мало.

Хто на остров, хто в Париж,
Дружать с Альбионом,
Хто до янкив, просять крыш,
Корячаться с поклоном.

Чудым так уже давно,
Сталы нас бояться,
Все пустылы на г...но,
Чёго ж ны смиятьс

А простым осталось шо,
На кутних смеяться,
А шоб смеялось хорошо,
Будэм лоскотаться.

Шоб ны дуже чулы смих,
Открыють псих палаты,
Собыруть смишлывых всих,
Смийтесь там, ребята.


Рецензии