Ти мен снишся

Ти мені снишся. Часто.
Бачу вві сні твої очі.
Ти мені снишся. Бачу,
Я твою постать щоночі.
Ти посміхаєшся, кличеш,
Маниш мене до себе.
Очі твої веселі, як на світанку небо.
Я крізь ліси, тумани - тягну до тебе руки,
Так, як тоді, востаннє. Так, як у час розлуки .
Щирі твої зізнання, запах твого волосся,
Все пам’ятаю, як вперше,
Зустріла тебе в колоссі.
В пшеничному полі зустріла.
Ти був весняним вітром.
Та щастя було не довгим,
І наступило літо.
Часто вві сні тебе бачу.
Кличеш мене до себе.
То твоїми вустами, мовить до мене небо.


Рецензии