***

Хочу торкатись тебе своїм язиком,щоб запам'ятати кожен міліметрик твого тіла;кожну подряпинку,родинку і навіть прищик.Це є дуже важливо для мене.Адже ми ще довго не побачимося...Занадто довго,аби знехтувати цим...


Рецензии