Наснись...

Наснись сьогодні уві сні
Я кожну ніч тебе чекаю...
Залиш хоч слід від вуст мені
Я лише спогади про тебе маю...
Огорни запахом своїм
Таким приємним.Аж занадто...
Нехай він стане і моїм
На мить лише.Цього достатньо...
Тінню у закутку майни
Яка не кИдається в очі...
Я хочу бачити з тобою сни
І посміхатись серед ночі...


Рецензии