Искам да се нарисувам...

Тъжният ми поглед проследява
в небето фигури от облаци...
а аз все още силно  се надявам
да прелетя над  пропасти...

Аз искам да се нарисувам –
как плавно между тях танцувам...
и музика неземна да чувам,
като тази  на пролет влюбена...

На фона на синьо с ярко светло,
обляна от слънчева топлина,
да заблестя с лъчите от небето
цялата  грееща от светлина...


Рецензии