***

      «Змінюйся»
Злість і підлість,
Процвітають в світі цім.
У кожному погляді і кроці,
Відчувається жорстокість.
Такий же гніт і на душі,
Проявляється в ці дні.

Як же важко нам змінитись,
І добро поставити вище.
Полюбити цвіт життя.
І змінити майбуття.

Та коли ти молодий,
Не розумієш ти причин,
І як наслідок уже,
Постраждає все живе.

Тож задумайся сьогодні,
Ще змінитись маєш час.
Посприяти добрим справам,
Ти зроби цей крок вперед,
Не звертаючи з шляху,
Ти прямуй до фінішу.


Рецензии