Запам ятай мене таким...

Запам`ятай мене таким,
Який я є на цій  світлині:
Красивим, сильним й молодим,
Завзятим, з блиском в Очах синіх.

Запам`ятай квітневий день
У парку на Дніпровським схилі,
Мої слова і тих пісень,
Які  співав тобі я, милій.

І перші пам`ятай бруньки,
Що дуже швидко стануть листям,
Як лопотіли нам пташки,
Як гріло сонце променисте.

Коли ж знівечить час чоло,
І зморшки проростуть обличчям,
Ти пригадай все це, що булО
І стане на душі тепліше…


Рецензии