I have never ever felt myself so bad...

I have never ever felt myself so bad,
Everything at once became worse than that.
I just want to run, run away from here,
Never needed love 'till I felt this fear.

This is not a mistery anymore,
What I have enough is a long wide road.
Where to go I'll choose now just by myself.
Will be choosing good? Don't need someone's help.


Рецензии