Чи...

Чи бачив ти, як сяє небо у заході проміннього світила?
Чи відчував дихання вітру  в  мережеві весняної трави?
Чи чув крізь бесіди птахів ти Бахове «Повітря»?

Чи пам’ятаєш велич колись дарованого людям духу?
Чи скрикнеш в розпачі: «Згадайте врешті Ви!»?
Чи має сенс твій дикий крик, коли в людей атрофувались вуха?


Рецензии