Життя

Ще декілька слів і зникнуть почуття,
Ще декілька секунд і не буде більше вороття..
Життя – сміття,
Та ми не варті його.
Тримає лиш спрага до живого,
До твого-мого світосприйняття..

Не шукай відгадок, їх вже майже не лишилось
Не ходи думками до чужих снів
Все те, що ти хотів
Дістанеться комусь іншому
Не гіршому
Зовсім не гіршому за тебе
Себе жаліти не треба
Так не повинно бути, так
Але по іншому ніяк
Не виходить
Ніхто для цього не зробить нічого
Нікому немає діла до твого
Внутрішнього світу
Не вкоротять собі віку через тебе
Поглянь на небо
Що є таким же чистим як і ти
Найкращий вихід – лиш піти
Не лишаючи нічого тут
Відкриваючи самому собі очі на світ
Адже ми самі створюєм свій заповіт..

2010


Рецензии