Я плачу

Я плачу, а ти не бачиш,
А ти не чуєш
Маю надію, що ніколи не відчуєш того,
Що щодня мене ламає,
Що щодня мене руйнує,
Сподіваюсь не відчуєш..
Я кохаю і ти це знаєш,
Але ти не уявляєш перед сном мій образ
На відміну від мене.
Мені нічого не треба,
Нічого від тебе.
Але якби ти дозволив
Доторкнутись до тебе не лише очима,
Не думками моїми..
Не існує нічого що вони не віднімуть..
Ось і твоя черга, ти мене покидаєш,
Тонку стежку позад себе непомітно залишаєш..
Не шкодуєш слів красивих, та шкода, що не мені,
Та шкода що ми одні
На одинці із собою..
Я не бачу мрію твою,
Ти не бачиш душу мою…
Повернись, можливо не все ще згубили,
Можливо можна виправити те, що ми зробили
Колись..
Просто повернись..

2010


Рецензии