Я - не я

Мене стомило бути кимось, ким я насправді не являюсь..
Стомило вже вдавати, що я від вас не відрізняюсь
Нічим.
Бути такою ж як і ви, з вами погоджуватись у всьому..
Думки свої ховати і лиш вертаючись додому
Розуміти, що є дещо набагато важливіше,
Що треба бути лиш собою, не зважаючи на інших...
Руйнувати стереотипи, серед натовпу вирізнятись…
Проявляти всю себе, за масками не ховатись..
Казати лише прямо про те, що наболіло,
Намагатись зрозуміти те, що було незрозуміло…
Свою точку зору висловлювати не боятись, не вагатись..
Завжди стояти на своєму і до крайнощів не вдаватись…
Не зраджувати своїм принципам, стояти твердо на землі,
Бо жити за сценарієм давно набридло вже мені…

Чому я не я? Чому вдаю з себе когось ким я не є?
Чому я не я? Чому хочу бути собою? Самою собою…

2009


Рецензии