Слова

Прості слова я чую від тебе
Про те, що все скінчено і те, що не треба
Вагаючись думати, що все обійдеться
І що обов’язково якийсь вихід знайдеться.
Не стій! Не стій, не стій – дій!
Просто сидячи на місці нічого не змінити
Нікого не змінити, навіть якщо сильно захотіти.
Крізь нас проходить блискавка любові..
Вона палає в кожній краплині моєї крові.
Я думаю, що крім нас немає нікого.
Перед ким ти намагаєшся вдавати з себе чужого?

Я не хочу чути цих зайвих слів,
Та не сказати їх ти, нажаль, не зумів.
Можливо, пізніше все зміниться на краще,
Але тільки зараз сподіватись на довіру нащо?

Втопаючи в океані непотрібних сліз
Я бачу тебе усього наскрізь.
Ти думаєш, що ти єдиний на Землі?
А я тобі доведу, що не потрібен ти мені!
І раптом ти зупинишся й збагнеш,
Що мене усю ти точно не осягнеш..
І від усіх тих слів, що від тебе чула я
Розривається на шмаття хвора голова моя..
І я вмираю… Хоча ні, не так…

Я ніколи не помру від таких образ тупих,
Від тих слів, що ти казав, від отих-от слів простих…

2008


Рецензии