Якби- я був володарем снiв-
Якби я був володарем снів, показав би вам чарівного корабля, що плаває непомітно в Індійському Океані. Він білий-білий, біліший, ніж сніг, ніж кварцовий пісок у Сахарі. Ви би ніжилися на шезлонгах таких же білих, у білих сарі, хітонах білих. Цмудлили би шампан, фісташками б смакували. Та відчували як плине повільно час, як він спиняється. Ви б раювали, аби я був володарем ваших снів.
Ви би вчилися лише вночі, себто у снах, яких я показав би вам понад міру. Часами ви би казали: «нащо усе це мені, що мені з мудрістю цією робити?». Голос володаря ваших снів шепотів би вітром травневим: «заспокойся, малий/мала, час прийде, ти зрозумієш: знання є ношею легкою, це не клумак з бульбою під гору носити. Посміхнися! Мед золотий з вуст відпусти. Полежи на траві цій духмяній. Спи! Набирайся побільше сил. Дар життя, як ковток води цінуй. Медитуй. Шепочи і тебе почують…»
Свидетельство о публикации №113041209183
Спасибо Вам!
Сандра Шварца 28.12.2013 01:29 Заявить о нарушении
Все будет ХОРОШО!
:-)
Валео Лученко 28.12.2013 11:25 Заявить о нарушении