Мен байдуже

І не важливо хто казав.
Мені вже байдуже, що робить.
І не важливо, що брехня.
Перо напише грізні твори.
І не важливо, що сумні.
Мені вже байдуже, що просять.
І не важливий біль душі.
Я помолюсь за благе слово.
І не важливо, що з докором.
Мені байдужий увесь світ.
І не важливо, що знайомий.
Він був німим, для мої слів.
І не важливо, що зненацька.
Мені байдуже, те життя.
І не важливо, що так тяжко.
Пройшли нещасні дні творця.
І не важливо коли знаю.
Мені байдуже вже навік.
І не важливо покарання.
За гріх в житті, полон навік.


Рецензии