С любов ю до Укра ни!

Скільки зірок на небі, стільки в душі тепла.
Скільки кольорів у світі, стільки кохання в серцях.
Краю, безмежний, рідний.
Прийми низький уклін мій!

Спів соловейка у небі, чистіє води Дніпра.
Українці, славній народе, пам’ятай забуте буття!

Йшла боротьба за мову.
Скільки тоді полягло,
Скільки людей, українців.
За грати холодні зайшло.

Спів соловейка у небі, чистіє води Дніпра.
Українці, славній народе, пам’ятай забуте буття!


Рецензии