Мiльйон

Мільйон подаруйте мені
Чи виграти дайте в лото
І викину думки сумні,
Що я у житті за бортом.

Не буду вівсянку ковтать
І жарить котлети собі,
Піду в ресторан святкувать
Й не буду носить на горбі

Турботи про їжу й питво,
Про одяг і різне взуття,
Щодня буде в мене різдво
І все розмаїття життя.

Я знаю, мене можуть вбить,
Щоб гроші украсти мої,
Комусь багатіти скортить
Й пірнуть в кримінальні бої. 

Тож краще не мати мільйон
Й безпечно цим світом ходить,
Вівсяний ковтати бульйон
Й костюм ще радянський носить.
29.03.13.


Рецензии