У СичКУ СЬ да б браг!
Ура! Яндекс-деньги!
Савсем как мечтал!
И вот номир бонусь:
410011174151102
Вот так нас, пожалуй,
Любый вжэ ж обМань:
Сходы во до обь Мань – воны ж щэ й ныщак!
УСИЧ чистКУ Ш жыдКув.
Та дыво, що вам
Дадуть, да й ща й выйШлють
Ий Порт фэ ль с Шлю-Зак.
Суть дидКУ С ныц яхвСна ш:
Уф пан мобИльняк!
Так будзь ось и сь бойНусь – увЗафТрах вам кард.
Ну, да кардИйОйЛаг
ТусуйСИК узь, Гад.
А мы й вофт СутСитКУ вш
СпыйМамШ за й роГА Й:
Да шо Вы мни лихПыхШь!
СатРутНик Чэ й Зай! Чырвона ж Звязда
ПортРэкт наш нашКраб.
Да й как вам здыйМаты
Всих матк быс ста-х грам.
О там от! Пташка вам пахЗир хай за так.
КорРохТихчь, ты гондэ
Занадта вуж яксь.
ИньСьРукЦий знайХодзь сам да сфой АлкТыйЛятк.
И вдруг, ха!.. быйСплахТн
Щэ й карт залата й!
Кармань залатай!
Бо вышлють шэ ж влад
Ий 300 дайЛяр. Ф каких бо жь диньГах
Ваш Яндэкс ва-банк.
Тыпэр шо. Бивак?
Аджэ ж. Ад жэ найт ны в нимцюф «брый ляльк».
Свидетельство о публикации №113041108534