КолиЧэсТВ ЧытаЧэй нам аж не й сайЩыйТай фш!
Рас-рас -- и ф капКан.
Рок-опер мы ждали ж
Ат прам velCuma.
И на: зарэ-зарэ! Вам русьСишь мука вж.
Прам рай як узНаты,
Да й щэ й ад НатАшк,
Шо замужэм Катя жь, шо в Вась влюгБлина зь.
А шо, раив Раи,
Коб корь вразь сыйШла?
Питайтэсь кашТанямы.
В каштовных Таняшк.
Ну, бо ж в шакаЛадКах в кахаНеньких лак...
З макРицай, без сахр.
Свидетельство о публикации №113041108482