Життя - абстрактн сть

Плинність світу
Гнучкість часу
Ти вмираєш
Я живу
Туга не скорить
І сум не власний
Я їх покличу
І прожену
Пливтиму в масі
І поза нею
Пірну углиб
А потім полечу.
Життя - абстрактність
Сенс в нім - своєрідний
Шукай, як хочеш
А я вже...


Рецензии