Як нiколи обожнюю квiти!!!

!!!...як ніколи обожнюю квіти...!!!
         
...мабуть вперше чекаю тепла...
...а життя різнобарв'ям сяє...
          КАМ БЕК!!!
...і не завше лиш grey & black...
...а й барвистим...воно буває...
...хай навколо із нами весна розквітає...
...всі травинки...листочки...вітаю!!!
             ЧУДОВО!!!
...буде все найпахучіше та кольорово...
...ось до нас і пташки прилетіли...
...принесуть погляд сонця із півдня...
...що ще можна сьогодні хотіти...
        Be free!!!          
...у зеніті воно опівдні...
...на вершині світу мого...
     КВІТКОВА ЦЯ ПІСНЯ!!!
...й далекого теплого Відня...
...та чекаю зелені віти...
...розростуться. та скоро розквітнуть...
...небо блакитне завтра зустріти...
           Cool!!!
...і повітря вдихнути свіже, холодне...
...уранці воно.. хочу жити...
            І Я...
!!!...як ніколи чекаю на квіти...!!!


Рецензии