Блискавка-фур! я

Ми такі різнокольорові
Ти червоне, я біле
Ти моя блискавка- фурія 
Я ж для тебе щось непримітне

Ти як свіжий вітер у думках
Ти таке палюче сонечко
А я існую лиш у написаних словах
Для тебе, моя зірочко

Вітер
Не зламає
Наших сердцець
Вогонь

Квіти не зів'януть
А росквітнуть
Знов...
Знов...
Знов...

Вітер
Не зламає
Мого серця
Вогонь

Квіти не зів'януть
А росквітнуть
Знов...
Знов...
Знов...


Рецензии