Садок
Я на світанку знов
Вийду у садок, у садок,
Пісня у душі журчить
Як весни струмок, весни струмок,
Хай лине твій
Той чарівний спів, чарівний спів,
Я буду знов з тобою
Мрією у сні, у сні.
Пр:
Я тебе кохаю ,я тебе кохаю,
У садку чудовому
Тільки двоє нас,
І звучать у серці,
І звучать у серці,
Ті слова навічно
У житті для нас.
Гей, гори і степи,
Річки і поля,
Чуєте чарівний спів,
То співає душа моя, душа моя.
Я знов до тебе мій,
Ніжно прихилюся, прихилюся,
Щастя з криниці той
Знову я нап,юся, знов нап,юся
Пр:
Свидетельство о публикации №113041105944