Не така

я взагалі не чую, що там ззовні.
я все така ж, яку ти не зустрів.
я не курю кальян турецький й досі,
фільтрую все, крім виказаних слів.

я вже давно контемпом не танцюю,
і ковзани закинула на дах,
якась безглузда музика в підбірці,
нестриманість в розмовах і листах.

немає спокою. якогось відпочинку
і не рятують конопля і мак.
туман ранковий ротом поглинаю,
надіючись відчути вогкий смак.

якась дурна. і взагалі не звідси.
чогось прийшла і все ніяк не йду.
когось шукаю...
чи когось чекаю...?
затримаюсь.
а раптом, все ж знайду.


Рецензии