ДО ТЕБЕ
«До тебе!» - чарку піднімає,
Волелюбний галичанин
Честь і гідність надихає,
Умілі волиняні й буковинці,
Справжні трудяги донеччани,
Завзяті кримчаки й таврійці,
Смирні северяни й слобожани,
Полтаво - черкаські мовотворці,
Київ мудрий і сакральний,
Нащадки славних запорожців
Міцніють в щирому єднанні:
Щоденно, мов на Свято Злуки,
Вплети в Соборність свої руки!
5.04. 2013р., Київ
Свидетельство о публикации №113041009450