Расiйскiя стандарты
гляджу, і фігею:
Навошта Кітай
Так няславіць Расею?
Усё разумею:
Гандлёвыя маркі
мо, лепш прадаюцца,
расходзяцца шпарка.
Ну, хай жаўтаротыя
стырылі марку,
як ўсё тут пакрадзена,
нават не жалка.
Але ж дадаваць
аб "расійскім стандарту"*
ніхто не дазваліць
якім акупантам!
Ніхто хай не ставіць
тут мне ў дакор:
Ўсім гэтым "кітайцам" -
Ганьба! І пазор!
* - на звароце каробкі ад гадзінніка самым нахабным чынам стаіць знак "РСТ". У, як так можна!? Аж... слоў няма!!!
Свидетельство о публикации №113041006332
Владимир Кобец 10.04.2013 19:56 Заявить о нарушении
Алеся Стрэмка 12.04.2013 10:05 Заявить о нарушении