Наклоняет вечер небо...
І сипле зоряне намисто....
Як воду вечір пити треба,
Такий прозорий він і чистий.
Сам у долоні просто ллється
Тож можеш пити до нестями...
І серце радісно заб'ється,
Бо ніжний він, як руки мами...
Свидетельство о публикации №113041005433