Верю

Теша со... Тийналлех: хьо гина цецъяьлла сецца.
Теша со... сийналлех: стигланаш йиссина эцца.
Теша со... х1инца-ма дуьне а сан хилла хьиешан
Теша со... Ахь сайга халла аьлла дош бахьнехь: "Теша..."


Рецензии