СвоВоля бек ап

Свобода писати, думати і говорити..?!

Свобода сховатися. Свобода любити..?!

Свободою жити.. чарівною бути..?)

Лиш не забути.. вільною бути!!!

Свобода обрати собі одну клітку..

Одну або кілька.. узимку та влітку.

Свобода літати і вільно ширяти...

Свобода упасти.. коліна забити.

Ти вільніший від птаха у небі.. шуліки.

Я поряд в оковах закута навіки..
 
 ..показую волю на всі тисячу триста.

Читай по губам: "Усі ми артисти".

Ти гарний (артист).. я ж на бекових планах.

А ніка у мене принаймні в обманах.

Фронтально, укрупнено, в будь яких позах..

І оскар за ночі загублені нами

 ...читаю... губами..

"Цьом"..
         ось так розпочався новий альбом...


Рецензии