Людина совicтi...

Людина совісті... Яка вона насправді?
Мабуть це та, що кривди не терпить!
Відважно зазира у вічі правді,
Що не засудить і не зрадить, не згнівить!

Це та, що у біді прийде на поміч
І не залежно, як ти єї звеш -
Своєю подругою, або просто обіч
Тримаєшся її, бо з нею теж,

Колись траплялися негоди й негаразди
І ти їй теж, колись, допомогла,
Вона ж бо честі й правидності ради,
Усе запам*ятать, на завш, змогла.

Тож від тоді турбується, клопоче,
Бо єї серце - сповнене добра...
Людина совісті - вона віддасть охоче,
Частинку, кожному із нас, свого тепла!


Рецензии