Герда

Герда сильніша за Кая.
Б’ються на друзки дзеркала,
Тільки вже годі роками
Нити,
Гердо, сильніша за Кая,
Холод тебе не лякає?
Тож вирушай аж до краю
Світу.
Шлях не покритий квітками
Герді, сильнішій за Кая,
Чесній, яскравій, шикарній,
Відвертій.
Правильну стежку шукає,
Бо неймовірно кохає
(Точно сильніше за Кая)
Герда.
Герда сильніша за Кая.
Що його ще спонукає
Крім алкоголю і Калі
Юги?
(Далі читай між рядками).
Герда сильніша за Кая,
Бо обіймає руками
Руки,
Тисне мільйоном паскалів
Герда сильніше за Кая.
Льодяникова зникає
Вічність.
Там, де учора був камінь –
Серце тепер калатає.
Герда сильніша за Кая.
Дійсно.
Що це – дарунок чи кара:
Герда сильніша за Кая.
Гостросюжетний цікавий
Вестерн
«Як виживає кохання».
Герда сильніша за Кая.
І їм обом цюю карму
Нести.



 


Рецензии