***

В веснянний день з'явилося на світ
Мале дитя з великими очима,
Його вітали: бджілка,первоцвіт,
Вітала за вікном квітками слива.

Всміхалось з неба сонечко ясне,
Промінням лоскотало ніжно щічку.
Маля сміялось. Де там - не засне,
Пухкеньку ручку тягне до порічки. 

Роки побігли,виросло дитя,
Банти й косички спогадами стали
І вже смакує ласощі життя
І для кохання в серці місця мало.

Завжди в роботі,ніжна, молода,
Грайлива усмішка, а голос ніби м'ята.
Вірші у неї ллються з під пера
Лягають ніжно, мов на рану вата.

Сьогодні вона ще раз розцвіла.
А усмішка! Такої пошукати.
Дай,Боже щоб такою ти була,
Та з Днем народження  дай привітати.

І побажати добрих, гарних днів,
Веселих друзів,запальних романів,
Щоб сміх в тобі ніколи не згорів,
Будь як весна, і будь завжди в пошані.


Рецензии