Уртанчы туган апама
Сорт яшьне кузлэреннэн,
Элегедэй шатлык нуры
Китмэсен йозлэреннэн!
Донья сине бик-бик яратканга
Синен ИКЕ туган конен,
Барыбызны куандырып ИКЕЛЭТЭ
Озын булсын гомерен!
Буген тышта кыш булса да,
Кунелендэ ЯЗ булсын,
Туган апам, СИНЕН ЯШЭУ - БЕЗГЭ ШАТЛЫК,
hэр конен котлы булсын !
Якты йозле, жылы кунелле бертуган туган апама. 2010 ел, январь
Свидетельство о публикации №113040707843
Рулия Хакимова 07.04.2013 19:48 Заявить о нарушении