Балачакта бик еш хыяллана идем...
Тизрэк усеп сине куып житэргэ,
Синдэй чибэр булып, биек укчэ киеп
Авылыбыз урамнарын утэргэ...
Хэзер менэ ашыкмыймын, киресенчэ
Килэ синнэн кече каласым,
Гомеребез дэвам итсен диеп телим -
Яшьлэребез аермасы саклансын.
Безнен балачакнын hэрбер хэтирэсе
Бер-беребезгэ ныклы бэйлэнгэн,
Ул елларнын гузэл мизгеллэре
Экиятлэргэ инде эйлэнгэн...
Курше эбекэйлэр колеп сойли иде мине асып
Синен чаптырганны жилдэй очтырып,
Бер авылга кайткач йогерермен эле шулай
Хэзер узем сине арка кочтырып :)
Синен кочле рухка сокланамын,
Шатланамын синен барлыкка.
Сэламэтлек телим, сина озын гомер телим,
hэрбер конен утсен шатлыкта!
Бертуган апама. 2012 ел, май
Свидетельство о публикации №113040707791
Eline saqliq.
Guzel bir sheir.
Hurmetle,
Фируз Мустафа 03.06.2013 10:00 Заявить о нарушении